De Stenerijcursistenexpositie


expositie
Op 27, 28 en 29 juni 2014 staan een aantal beelden in de prachtige tuin van Annet van Ramselaar in Voorthuizen, voor meer informatie volg deze link :  http://www.mysticgardens.nl/

Midden in een prachtige natuurlijke omgeving staan Textielkunst en diverse vormen van schilder- en beeldhouwkunst.


Historie:

Van 30 november t/m 4 januari 2013 houden we samen met schilderes Tera van Dijkhuizen weer een mooie expositie in de Kunstkelder van de gemeente Putten.

de Stenerij groep staat hier met 55 beelden van 11 beeldhouwers

Click op het Logo van de kunstkelder om verdere gegevens en een aantal overzichtfoto's van deze expostie in te zien.

_____________________________


Op 14, 15 en 16 september hebben we als De Stenerij” deelgenomen aan de Kunstroute in Barneveld.
 
In de prachtige tuin van Harro en Ada de Jonge aan het Kieftveen 26 in Voorthuizen hebben we in totaal 71 beelden ten toongesteld. De belangstelling was fenomenaal. Een kleine 350 bezoekers hebben we geteld en zelfs op de regenachtige vrijdag waren dat er al 60.
 
Een aantal is zelfs meerdere keren terug geweest of op advies van andere kunstliefhebbers doorverwezen naar onze locatie.
 
De beelden van verschillende materialen en in een zeer uiteenlopende stijl en presentatie zijn vrijwel allemaal door iedereen bewonderd. De uitingen van mooi tot prachtig en niet mijn smaak tot wat kost dat? Of hoeveel uur werk zit er in?? Waren niet van de lucht.
 
De vele lovende worden hebben ons als groep goed gedaan en we kunnen terug zien op een zeer geslaagde expositie, en willen graag ALLE bezoekers hartelijk danken voor de interesse.
De Stenerijcursistenexpositie